U bevindt zich hier: Home
Terug

Lees dit

Geen herroepingsrecht bij levering van producten

 Na de aankoop van producten heeft de consument niet de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden.
De aankoop is overigens pas afgerond als de betaling ontvangen is door Alletouw.
Het herroepingsrecht is uitgesloten omdat de producten door Alletouw (de ondernemer) tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper (MAATWERK);
Zoals:
- Het op maat snijden van lengtes touw en/of netmateriaal.
- Het aanbrengen van diverse afwerkingen (lus/oog/afbinden etc)
- Het specifiek op maat maken van diverse producten (bijv touwtrektouwen, sleeplijnen, klimtouwen etc).
 
 
In gewoon Nederlands:
 
Producten hoeven niet door Alletouw worden teruggenomen. Dit omdat de producten volgens uw wensen zijn gemaakt (zgn maatwerk).
Het is daarom belangrijk dat u met aandacht en goed doordacht een bestelling plaatst. Eerst contact (telefoon/email) maken met Alletouw is geen probleem. Wij denken met u mee en proberen een goed advies te geven.

 

1 belangrijke tip is om de touwdiameter nooit te schatten/gokken. De juiste dikte krijgt u door de omtrek strak te meten. Deze maat delen door 3,14 geeft de juiste diameter.
 
Afwerking van de uiteinden van de touwen.
U kunt bij de meeste producten de afwerking kiezen met bijbehorende prijs. Bij het niet (kunnen) kiezen van een afwerking, krijgt het touw de eenvoudige gratis bewerking zoals "uiteinden getapet tbv transport" of "uiteinden gesmolten tbv transport" 
 
Belangrijke info bij Diameters / Diktes.
 
De opgegeven Diameters/ Diktes zijn technische diameters. De werkelijk gemeten diameter (vooral bij nieuw touw) kan vaak enkele mm meer zijn
Bij precieze maatvoering (gaten, ringen, katrollen etc) is eerst overleg vereist.
 
*Bij natuurvezeltouwen zoals manilla, sisal, hennep, jute kunnen diameters sterker afwijken van de genoemde (technische) diameter. Door bijv luchtvochtigheid worden ze (veel) dikker. Bij precieze maatvoering is eerst overleg vereist.
 
LENGTES TOUW EN LUS*

De bestelde lengte is de lengte inclusief bewerkingen. De lengte van de lus is de binnenmaat van de lus langgerekt. Het kiezen van afwerkingen heeft dus geen invloed op de eindlengte

Garantie:
Alletouw staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid.
 
Nazorg:
Gebreken moeten binnen bekwame tijd (zsm), volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij Alletouw , nadat u (de koper) de gebreken heeft geconstateerd.
Een ingediende klacht wordt binnen een termijn van 3 werkdagen beantwoord. Als een langere verwerkingstijd nodig is, stuurt Alletouw binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging met een indicatie wanneer u (de koper) een concreet antwoord kan verwachten.
 
Verzending:

  Alle vermelde Verzendkosten binnen deze webshop zijn gebaseerd op verzending binnen Nederland of België. Bij verzending naar een ander land worden andere tarieven gehanteerd. In dat geval wordt contact met u (de koper) opgenomen. Bij zware pakketten (meer dan 30 kg) gelden andere tarieven voor de Waddeneilanden. Ook in dat geval wordt contact met u (de koper) opgenomen.

 Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Tikfouten en drukfouten voorbehouden.

In 2021 hebben we een zomersluiting van woensdag 28 juli t/m woensdag 18 augustus.

Afhalen:
Alleen op afspraak kan een bestelling worden afgehaald. (ook ‘s avonds en weekends).
Adres: Trekwei 13, 9295 MZ  Westergeest (Fr). tel. 06-19 661 681 (Johannes Annema)
(Er is geen pinautomaat en contante betaling is daarom vereist)

Winkelwagen

0 artikelen

0,00

Totaal incl verzenden
0,00
Contactadres

ALLETOUW
Trekwei 13
9295 MZ Westergeest